2012年1月2日 星期一

Optoma ProScene projector met dubbele lamp

Optoma heeft in de ProScene serie de EH7500 projector gelanceerd. De projector is geschikt voor diverse professionele toepassingen zoals het gebruik in openbare ruimtes, collegezalen en in vergaderkamers voor presentaties. De projector heeft een dubbele lamp waarmee het beeld een helderheid heeft van 6500 ANSI Lumen in het midden. De contrastverhouding bedraagt 2000:1 en de resolutie van het beeld is maximaal 1920 bij 1200 pixels, hoewel ook kleinere resoluties gekozen kunnen worden.

Het beeldformaat is afhankelijk van gebruikte lens. Optoma heeft vijf verschillende lenzen met throw ratio's van 0,77 tot en met 6,98. Hierdoor kan de projector in zowel kleine kamers als grote zalen worden gebruikt. Om de EH7500 aan te sluiten zijn er onder andere twee HDMI aansluitingen aanwezig, een D-Sub aansluiting, component en composiet video evenals S-Video en een 4-pin RCA connector. Om de projector aan te sturen kan gebruik worden gemaakt van een RS232 9-pin D-Sub aansluiting of een netwerkaansluiting. Ook wordt een afstandsbediening meegeleverd waarmee de projector te bedienen is. Van afstand kan onder andere de lens, focus en zoom worden ingesteld en kunnen ook de kleuren worden aangepast.

Het energiegebruik van de projector is aanzienlijk door de dubbele projectorlamp en bedraagt 900 watt in de normale stand en 760 watt in de ECO modus. De levensduur van de lamp bedraagt minimaal 2000 uur en is afhankelijk van de gebruikte intensiteit. De projector is ontworpen om zo min mogelijk onderhouden te hoeven worden en bevat onder andere speciale voorzieningen tegen stof.

De Optoma EH7500 projector is direct verkrijgbaar en wordt standaard geleverd met drie jaar garantie.

沒有留言:

張貼留言