2011年10月17日 星期一

Projectoren helpen bedrijfspresentaties te optimaliseren

Inspringend op de wensen van bedrijven en onderwijsinstellingen heeft Epson, internationaal marktleider op gebied van videoprojectoren[1], de EB-1880, de EB-1860 en EB-1840W geïntroduceerd. Dit is een reeks betaalbare, compacte projectoren met talloze handige functies, die gebruikers in staat stellen snel en eenvoudig krachtige presentaties te geven. Dankzij de 3LCD-technologie van Epson geven deze apparaten een levendig, hoogwaardig beeld met een stevig lichtrendement van wit en gekleurd licht van maximaal 4.000 lumen en een contrastverhouding van 2.500:1.

Het instellen en gebruiken van de apparaten uit deze reeks is een fluitje van een cent. De projectoren zoeken automatisch naar de videobron - na aansluiting hoeft de gebruiker niets meer te doen. Het geluid wordt verzorgd door een ingebouwde luidspreker, die bij de EB-1880 tot 10 W levert en bij de EB-1860 en de EB-1840W 5 W. De 3-in-1 USB-weergavefunctie houdt in dat er slechts één kabel nodig is voor aansturing van audio, video en muis. Ook prettig is dat het uitlijnen van foto's in enkele seconden is gepiept. Verticale keystone-correctie vindt automatisch plaats en horizontale keystone-correctie kan met behulp van een intuïtieve schuifknop of een speciale knop worden aangepast.

Dit is een bijzonder veelzijdige reeks. De EB-1880 beschikt over diverse ingangen, onder meer voor HDMI. Daarnaast kan op alle modellen in de reeks direct de ELP-DC06 USB-documentcamera van Epson worden aangesloten, om documenten in close-up of zelfs 3D-objecten weer te kunnen geven.

Frederic Haton, projector product manager bij Epson Europe, zegt hierover: "Deze nieuwe projectoren bieden een ongelooflijk helder beeld en talloze handige functies voor een betaalbare prijs. Bovendien zijn de totale gebruikskosten bijzonder laag, vanwege het lage stroomverbruik en de lange levensduur van de lamp.

Een ander voordeel is de mogelijkheid voor netwerkbeheer op afstand. Zo besparen bedrijven op onderhoudskosten, omdat de apparaten vanaf één enkele plek in het netwerk in de gaten kunnen worden gehouden. Controles ter plekke zijn dus overbodig."

沒有留言:

張貼留言